Elfirma med fokus på speciallösningar

Olsfors Elektriska AB är en elfirma med lång tradition och erfarenhet. Företaget grundades 1963 av Karl-Eric Wannberg och drivs idag av sönerna Simon och Johan Wannberg.

Med vår bas i Olsfors utanför Bollebygd åtar vi oss uppdrag i första hand mellan Borås och Göteborg.

Några av våra större kunder, som vi har serviceavtal med, är Hultafors AB, Bollebo, Skanska AB och Strand. Hör av er om ni vill ha kontaktuppgifter till referenspersoner.

Vår specialitet är att erbjuda avancerade speciallösningar. Vi ligger i framkant när det gäller modern teknik för avancerad ljussättning och centralstyrda KNX-anläggningar. Att kalla det för "avancerade" lösningar är på ett sätt missvisande, eftersom hela vitsen med dem är att de förenklar för användaren.

Med en KNX-anläggning kan man till exempel genom en enda knapptryckning släcka ner belysningen i hela huset när man går hemifrån och samtidigt stänga av strömtillförseln till spis, kaffebryggare m.m.

Canvac

Hide-a-lite

Westal

Olsfors Elektriska är ett välskött företag som tilldelats betyget trippel A för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditrankingsystem. Vi är medlemmar i IN /Installatörsföretagen.