top of page

OLSFORS ELEKTRISKA VÄXER, VILL DU VARA MED PÅ RESAN?

Arrow Down
Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss!

Här listar vi lediga jobb, just nu söker vi en industrielektriker. Kanske är det du?

INDUSTRIELEKTRIKER

Är du serviceinriktad, noggrann och framåt? Vi på Olsfors Elektriska söker en ny kollega med särskild inriktning på elinstallation industri. Är du redo för nästa utmaning? Välkommen med din ansökan!

 

Om Olsfors Elektriska
Olsfors Elektriska AB är ett företag med lång tradition och erfarenhet. Vi har funnits på marknaden sedan 1963 men vi har ständigt blicken framåt. Vi är företaget som tänker nytt, som har kompetens och som alltid sätter kundens behov i fokus. För oss är noggrannhet och kvalitet självklart, men det är också den familjära stämningen. Hos oss får du 20 härliga kollegor och tillsammans har vi roligt på jobbet. 

Om tjänsten 
Tjänsten som industrielektriker är omväxlande och innebär att du självständigt ska utföra installations- och automationsuppdrag åt våra industrikunder. Dina arbetsuppgifter omfattar också servicejobb såsom mindre nyinstallationer, felsökning, reparation och underhåll. 


Denna tjänst lämpar sig för dig som vill ha ett varierat arbete där du får arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor på uppdrag hos kunder mellan Göteborg och Borås. 


Arbetet är på heltid, dagtid, och tillträde sker efter överenskommelse. 

 

Om dig 
För att lyckas i rollen krävs att du är van vid automation och industriinstallationer samt innehar ett B-körkort. Du har också vana av att jobba med PLC system, Frekvensomformare och motorapplikationer inom industrin. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete och att du har en vilja att nå uppsatta mål. 


Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med kollegor, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt.

 

Vad erbjuder vi?
På Olsfors Elektriska erbjuder vi, förutom kompetenta kollegor, bra och stabila anställningsvillkor, marknadsmässig lön och ett intressant och utvecklande arbete. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdsersättning, servicebil/tjänstebil med mera.

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 2021-06-30. Du skickar in ditt CV och personliga brev till simon@olsforsel.se

 

Kontaktperson:

Simon Wannberg

Boråsvägen 16, Olsfors
033 29 53 32

0705 77 76 09

simon@olsforsel.se

bottom of page