top of page

TRYGGHET UNDER DYGNETS ALLA TIMMAR

Arrow Down

Kameraövervakning 

Övervakning innebär att du kan ha koll på ditt hem, din fastighet eller din lokal trots att du själv inte är på plats. Syftet är att avskräcka från brott, men om ett brott ändå skett ska det finnas möjlighet att identifiera både händelseförlopp och individer.

 

Vi vet vilka övervakningssystem som är tillförlitliga och vi installerar och utför service på samtliga typer av kameraövervakningssystem.

Övervakningskamera.

Vilket är ditt övervakningspaket? 

Välj mellan litet, mellan eller stort paket. Alla med högkvalitativa produkter. Är du osäker så hjälper vi dig att välja eller skapar en lösning som passar just dina behov. 

Video kameralinsen

LILLA PAKETET

1 övervakningskamera

Minneskort

 

Från 5 000: - inkl. moms. Installerat och klart! 

MELLANPAKETET

2 övervakningskameror

Inspelningsenhet

1 TB hårddisk för lagring 

Från 9 000: - inkl. moms.

Installerat och klart! 

STORA PAKETET

4 övervakningskameror

Inspelningsenhet

2 TB hårddisk för lagring

 

Från 16 000: - inkl. moms. Installerat och klart! 

Larm

Inbrottslarmets största uppgift är att fungera preventivt och erfarenhet visar att inbrottslarm är det mest effektiva sättet att förebygga inbrott. Vi erbjuder larm av enklare typ och tillsammans med samarbetspartner även klassificerade larm. Vi ser till att du kan sova gott om natten.

Inbrottslarm och brandlarm kan installeras ensamt eller i kombination med exempelvis kameraövervakning. Vi erbjuder dig smarta lösningar där du kan koppla ditt övervakningssystem till en app. Du får då en notis om systemet indikerar exempelvis brand eller rörelse. Har du installerat larmet i kombination med kameraövervakning kan du också se förloppet i telefonen, såväl i realtid som i efterhand. 

Logotyp för KETAB
Bild på en larmskylt.
bottom of page